230709

Tjena  =) Idag så vaknade jag vid två, inte likt mig faktist , men men. Har städat idag igen och hängt upp en tavla och packat ut lite grejor från husvagnen, blir nog att springa en runda senare, måste fan träna. Någon som har lust att hänga på?
Hoppas det blir liseberg med tjejorna också :P Idag är det bara 1 månad kvar till skolan, fyfan! Men det blir ju kul att mobba alla nya sjuor såklart! =D Längter tills rosannas stuga, hoppas verkligen det blir något av det ! :D  ha det bra !



bilden bjuder jag på ;)

// Ellen



210709

Hallo bloggen! :D

Idag har jag varit med rosanna hela dagen, inte gjort ett skit faktist, men det var ganska kul iaf :P på måndag åker jag och rosanna till jönlöping och shoppar ! det ska bli kul.! sen blir det helsingborg nästa med fotbollslaget :D och efter det 5 underbara dagar i rosannas stuga , med tjejorna :D ha det bra! kramar ellen =)



170709

Ciao tutti :D Nu är jag äntligen hemma från italien, det har varit gött som fan, träffade många snygga italienare men dissade dom haha . senare idag blir det nog att lira lite fotboll med lydia annars bara ta det lungt. ha det gött / ellen ;)

RSS 2.0