godmorgon

hejhej nu har jag vaknat och sitter o tittar på lite klipp från idol igår, idag ska jag förmodligen titta på handboll och senare vara med tjejorna :) funderar på att gå upp och äta frukost :)




slappt

hejhej idag har jag pluggat och delat ut lite reklam blir väll att fortsätta med det :) igår spelade sverige tyvär förlorade sopporna. menmen.. nu måste jag dela ut reklamen annars blir pappa arg . x)



brumm....

yoyoyo, fick reda på kemi provet idag jag är nöjd ett fel men whatever, blev äntligen klar med so uppsatsen :) dagen har varit bra, ska äta lite sen plugga & vid halv nio ska jag träna handboll, nu ska jag mata mina fiskar på facebook jaja skjutsade rosanna hem på moppen med hon hade damp glodde as mkt in i varenda bil och jag tutade de trodde typ vi var dumma i huvudet men jag tror de skrattade ändå, bilden säger allt och lite till haha!


vilken natt vilken dag ..

hejhej det var ett tag sen nu , har haft litemkt att göra , blir nog att fortsätta med handbollen iaf, vann idag med hmm... kanske 21-13 ngt sånt var det , ja det var ju en bra start på seriepremieren, sen när jag kom hem har jag delat ut reklam i 4 timmar i spöregnet! skitkul ! ja nu sitter jag här, har precis kommit in ifrån värmen där ute! pluggade lite so innan också men nu ska jag ta mig en varm oboy och titta på ensam mamma söker ha det bra och jag lovar att uppdatera bättre nu när skolan börjar igen :)


RSS 2.0