..

jag vet jag har dålig uppdatering men nu vet ni vad jag gör ,  PLUGGAR. rosanna kommer nu så vi ska plugga and makes plans. haha skoljoggen imorgon  PALLA!




hemmdag :)

hejhej det har inte blivit mkt skrivande denna helg, har inte haft tid helt enkelt, discot blev ganska lyckat till slut med 300 pers, i slutet hade jag jätte ont i magen o satt o tittade på alla som dansade men sen kom Jesper och gjorde mig sällskap :) igår var jag med alla sötnötar o amanda o natta det var kul det med för erik hade damp, nu har jag precis varit ute och sprungit en runda, det blev en kvällsrunda på knappt 5 km kändes riktigt gött :) hade typ dubbelt så bra kondis än vad jag trodde, nu är jag ny duschad och klar och har gjort tyska läxan och allt utom idrotten men den får jag göra imorgon på morgonen.. Nu ska jag sitta vid datan ungefär en halvtimme sen blir det att sova.  Just det jag har delat ut reklam med haha! skojskoj. Ha det bra så kanske vi ses imorgon :) <3






edina är söt och vi älskar henne    (:



shopping

tjena idag har jag varit ute o shoppat med edina, rosanna och fanny hittade lite grejor sen fick jag min mobil igår idag fick jag min moped och jag ska få en sån där säng som man hissar upp o ner :P mamma köpte ett par skor åt mig också :)




tröja gina 200kr
tights gina 149kr
mascara åhléns 145 kr
nagelack åhlens 3 för 60kr
skor skopunkten 700kr
öronhänge (fjädrar) 79kr
öronhänge (svarta) mellan 30-50kr


tränat

hejhej idag blev det inget speciellt inlägg, jag kom precis hem från träningen lite sura tider vi tränar japp men det var med a-laget ja det kunde gått bättre, sen blev det donken o hem o duscha o nu ska jag titta på en film sen sova ha det bra ! :)


praaao :)

tjena bloggen nnu har jag ätit lite o är hemma från praoen det var riktigt kul alla barnen är så söta :) ja det är ju inte så kul att sitta o läsa massa text så ni får lite bilder ist :)  handbollsträningen väntar o här har ni också skolfotona o dagens outfit :)








morgon blogg

godmorgon nu står jag och gör mig iordningn ska strax åka till dagiset och praoa vi hoppas på en lite roligare vecka än donken iaf :)





vi saknar den fina solbrännan och sommarlovet  <3  lydia & eve :)<3

yeeh

nu sitterjag hemm ho eik har nästa de ut all rekam nu drf brdet en bid å honom :)




bilder från gårdagen

om femton minuter ska jag dela ut  reklam :) frisk luft är bra för hjärtat !
feel like a really brevpost bärare like pappa and gustav svensson :)

nu kmr lite bilder från igår och dagens heta outfit !







oj vad hände här ?


 







jag är mjukis och tänker inte göra mig fin för en bild till bloggen :) nu ska jag dela ut reklam sen ska jag gå o lägga mig :) <33

okej det blev visst 45 minuter ist för 15 minuter haha !


reklamskit

tjeeena igår var toppen som vanligt lr vad tycker du edina ? haha hon slickade på min kind x)  nu sitter jag o delar in rekklam men jag får inte så mkt gjort haha menmen , men nu måste jag fortsätta ha det gött :)<3



allt börjar bli som förut :)

hejhej :) nu har jag äntligen fått tillbaka min data, snart kommer min mobil o pappsen har beställt en helt ny moped :) ikväll blir det tjejorna och kanske boda borg imorgon, hoppas på det iaf :)  nu ska jag snart gå upp ligger fortfarande i sängen måste fixa reklamen ´vilket suger , en vecka prao kvar, måste skriva på min so också :) ha det gött !

min data är rensad så har tyvär ingen bild,

praao

tjena , denna veckan praoar jag på donken det ända possitiva är att man får gratis mat annars får man bara städa och det suger så jag pallade inte gå dit idag , men aa  imon måste jag väll, ska spela match mot gif med , hoppas på seger, ska spela ute :) på lördag blir det att leka med mirmors muttor och i måndags började äntligen handbollen men vi är dock inte så många som tränar :(          ha det gött rosanna och jag diggar bilden steenhårt!
sen blir det nog att köpa dessa balla skor när jag har råd :D




känns som fredag den trettonde

hejhej nu kommer snart rosanna & suzanna ska byra header på min blogg o har varit med om moped olycka så har tyvär inte kunnat skriva , min data är sönder , moppen är sönder , mobilen är sönder 2 veckors prao hur kommer detta gå ? undra vad som kommer här näst kanske trillar på ett bananskal i pyamas när jag ska hämta posten bryter foten sen kommer säkert markus förbi och skrattar åt mig ?
aja hoppas allt blir bra bara .. <3





klassvandring

godmorgon :) idag är jag glad förutom orienteringen som gick piss idag på morgonen fick damp för jag bara irrade runt så när jag kom tillbaka sa jag till ida jag ska aldrig mer orientera gav kartan till henne slängde den där lappen man stämplar i och gick utan ett ord haha fy fan vad coool jag är :D  imorgon är det ute dag och det gillar vi för jag ska sitta i ett tält med erik på´en station och plugga o grilla marsmellows vid över ett värme ljus känns ganska gött ändån  :) massa plugg klipp lugg o fixa din glugg med räls och köp en fin päls :) glömde säga att helgen var också kul massa mys med tjejorna hos suzanna och idag fick jag mitt moped kvitto så idag kör jag HELT LAGLIGT :D






RSS 2.0